WorldCleanUpDay033 Het Icoon, Vathorst

Het Icoon, Vathorst

Van 12.00 tot 15.00u willen we op en rond het winkelcentrum aan de slag. We verzamelen om 13.00u bij het Icoon. Daar zijn evt afvalgrijpers en vuilniszakken beschikbaar als je deze zelf niet hebt. Samen gaan we dan aan de slag, om uiterlijk 15.00u weer bij het Icoon te eindigen. Na gedane arbeid kunnen de afvalteam zich laven aan vers fruit en heerlijke sapjes beschikbaar gesteld door Jumbo Vathorst en AH Vathorst.

Voor wie zin heeft is er na afloop de mogelijkheid* met elkaar een kopje koffie of thee te drinken bij Proof Bakery. Deze bakkerij en café in het winkelcentrum staat zeer open voor het verminderen van plastic afval door het meenemen van je eigen verpakkingen om hun producten in mee naar huis te nemen. Zij staan ook zeer positief tegenover deze opruimactie en bieden dit daarom aan.

Vanuit World Cleanup Day is gevraagd al het afval wat we vinden vast te leggen in de app Litterati. Niet bekend met deze app? Download hem thuis alvast op je telefoon en kom om 12.45u naar het Icoon. Dan maken we je in korte tijd wegwijs én enthousiast voor het gebruik van deze ap

WorldCleanUpDay033 Het Icoon, Vathorst   Afhaalpunt Afvalknijpers en ander schoonmaakmateriaal
!!! op deze locatie kan je schoonmaakspullen afhalen

Activiteiten

  • Rommel en rotzooi ruimen
  • Op jacht naar zwerfafval
  • Judith Hoffstee, inloop workshop muziek instumenten maken van afvalmaterialen (vanaf 12.00u)
  •  Workshop ‘Reverse graffiti’ door Daniel van de Haterd, (vanaf 13.00u)

 

Doe je ook mee?

 

Datum

21 sep 2019

Tijd

12:00 am - 4:00 pm

Labels

Afhaalpunt,
Startlocatie
het Icoon

Locatie

het Icoon
Leeghwater 1-3, 3825 MR Amersfoort
Categorie
X

Lees Interacties

error

Maak Amersfoort Zwerfafvalvrij! Delen is fijn