WorldCleanUpDay033 Gaat jouw #GiveSealiveaHand de wereld over?

Gaat jouw #GiveSealiveaHand de wereld over?

Hoi,

Ik ben Tomas, 27 jaar en in Portugal geboren en getogen. Mijn vader is Portugees en mijn moeder is Nederlands. Ik ben opgegroeid in Portugal en in 2012 voor mijn studie naar Nederland verhuisd. Eind 2017 ben ik (terug) naar Portugal verhuisd om daar een jaar door te brengen. Het was hier dat ik mijn (Ocean) CleanUp beweging ‘GiveSeaLifeAHand’ @Tomas.tl @GiveSeaLifeAHand

ben begonnen. Ik ben op 1 minuut loopafstand van het strand opgegroeid en sinds ik mij kan herinneren heb ik (plastic) vervuiling op het strand opgeruimd. Als jongen deed ik af en toe een “BeachCleanUp” met vrienden en deed ik tijdens het surfen de afval die ik tegenkwam onder mijn wetsuit of in het zakje van mijn zwembroek.

Ik heb vanuit mijn ervaringen de Instagram pagina GiveSeaLifeAHand opgericht, om als doel mensen aan te moedigen om een CleanUp te doen en met de verzamelde vuilnis een hand te maken en die op Instagram de delen met de hashtag #GiveSeaLifeAHand. Mijn doel is om van alle landen ter wereld een hand te hebben.
2 jaar later zijn er nu meer dan 150 handen gemaakt in 96 verschillende landen!

Doe je mee?

Ik kijk uit om met Amersfoort keileuke @GiveSeaLifeAHand handen te maken!

Datum

18 sep 2021

Tijd

09:00 - 15:00

Locatie

Amersfoort
Tomas Tighelaar Lourenco

Organisator

Tomas Tighelaar Lourenco

Lees Interacties

error

Maak Amersfoort Zwerfafvalvrij! Delen is fijn